Kontakt

Har I brug for hjælp?

Skriv en mail til os hvis I har brug for hjælp. Vi svarer hurtigst muligt indenfor 5 hverdage.

E-mail

[email protected]

Om Big Day

Vi startede Big Day fordi flere af vores venner og familier omkring os blev gift og i den forbindelse efterspurgte en hjemmeside til brylluppet. Vi byggede derfor Big Day til dem, og nu stiller vi platformen til rådighed for alle. Vi håber, at I bliver glade for Big Day.

Ofte stillede spørgsmål

Slet side

Du kan altid slette din side. Log ind og gå til mine-side > indstillinger > slet. Din side samt alt data slettes med det samme.

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode kan du få et nyt her

Fortrydelsesret

Vi giver pengene tilbage indenfor 14 dage. Se vilkår under Handelsbetingelser

Kan alle se vores side?

Det er muligt at låse en side, så siden kun kan ses med en gæstekode. Dette kan tilføjes under Min Side -> Indstillinger. Vi gør desuden alt for at passe på dine data.

Hvor længe har vi siden?

Du har en Big Day hjemmeside i 12 måneder fra den dag du udgiver siden. Efter de 12 måneder udløber hjemmesiden og den afpubliceres. Alt information på siden vil stadig være gemt. Det er muligt at udgive siden 12 måneder igen efterfølgende ved at trykke på 'Opdater side'.

Hvad hedder vores side?

Din webadresse vil være big-day.dk/navn. Du vælger navnet ved først at bygge siden og derefter trykke på 'Udgiv side'. Pt. er det ikke muligt at købe et unikt domæne igennem vores hjemmeside.

Hvordan virker Big Day?

Du kan oprette og bygge en hjemmeside helt gratis. Så længe at siden ikke er udgivet, så kan andre ikke se siden. Når du er klar til at sende siden til dine gæster, betaler du for at udgive siden online. Du kan herefter dele adressen med dine gæster. De fleste deler adressen i en fysisk invitation eller på mail. Efter 12 måneder er siden ikke længere online, men den kan forlænges 12 måneder igen.

Hvordan opdaterer vi siden?

Man kan redigere og opdatere siden ligeså mange gange man vil under Min Side -> Rediger - også når siden er betalt og udgivet.